Euverlèk gebroeker:CartoonistHenning

Van Kwatsjpedia
Gank nao: navigatie, zeuke

CartoonistHenning

EUVERLÈK - KWATSJT MAO WA...

Hoofdpagina Misverstanden Bijdragen

Inhaud

[bewèrk] De Kwatsjpedia

Hoi, ik wil eventjes melden dat het hier nogal doods stil is... Ik heb wat doorverwijzingen gemaakt naar de bestaande pagina's en een paar pagina's gestart. Dat is zowat het enige wat ik kan doen hier ondanks ik geen Limburgs kan schrijven/spreken. Vandaar de bombarderingen op de Recènte Verangeringe | CartoonistHenning 4 dec 2008 13:55 (UTC)

Hallo Henning

lang leve de stilte het lawaai van een nieuwe lente met begeleidend geluid. Ik heb werk voor je: redactie en opmaak van enkele nieuwe pagina's met hun bestanden. Groeten, Sintermerte ps (Communicatie buiten deze pagina? per e-mail)--Sintermerte 25 jul 2009 20:35 (UTC)

[bewèrk] Rechten

Als het goed is heb je ze nu. --Ooswesthoesbes 6 jan 2009 14:40 (UTC)

Dankjewel :) CartoonistHenning 6 jan 2009 15:52 (UTC)

[bewèrk] Veurblaad/Hoofdpagina

[bewèrk] Wat wordt veranderd

Ik zal proberen mijn best te doen. Het Veurblaad gaat analoog lopen zoals Wikipedia, nog altijd met de originele kopjes (de Kwatsjpedia is immers een parodie) behalve de welkomstluidende tekst die de aandacht moet trekken van de lezer. De pagina zal een "volledige" pagina worden met wat reclame naar andere zusterprojecten (andere talen) en nevenprojecten (zoals Irratiopedia). Ik zal ook zien wat ik kan doen met het Portaal. Verwacht is het Veurblaad klaar uiterst tegen 19 april. Met vriendelijke groet | CartoonistHenning 30 maa 2009 13:29 (UTC)

Het Veurblaad is verangerd oep donderdag 30 éprèl. U kunt nog altijd vragen stellen hier.

[bewèrk] Reactie

U heeft vragen? Stel ze gerust | CartoonistHenning 30 maa 2009 13:29 (UTC)

[bewèrk] Manticore

Ik höbs Manticore geblokked oemda die veur moan vriend al veur zoeviel probleme gezeurgd hieft | CartoonistHenning 11 jul 2009 10:15 (UTC)

Persuunlike hulpmiddele
View and edit namespaces data

Anger vorme
Hanjeling
Navigatie
Gereidsjapskis